Каталог
Рус
0
Мой заказ

Лялька "Кольорове перевтілення" Barbie, серія "Монохромні образи" (в ас.) GTR94

Артикул GTR94
Нет в наличии
Описание

Набір з лялькою Barbie "Кольорове перевтілення" сповнений неочікуваних сюрпризів - тут їх аж сім! Розпаковка - це частина розваги! Потягніть за стрічку, щоб зняти верхній шар упаковки, і дістаньте прозорий тубус. Усередині ви побачите 5 таємничих пакетиків. Відкрийте їх усі, щоб дістати ляльку "Кольорове перевтілення" та 4 аксесуари. Лялька вкрита напиленням двох кольорів - білого та фіолетового, завдяки чому справжній зовнішній вигляд ляльки залишається загадкою аж до моменту її перевтілення.

Наповніть тубус теплою водою, помістіть у нього ляльку й покрутіть її - вода стане ніжно-фіолетового кольору, що посилить магічний ефект гри. Вийміть ляльку, щоб побачити її зовнішність. Використайте холодну воду, щоб змінити колір її губ та розфарбувати візерунок на її боді, а щоб зняти макіяж губ та повернути білий колір візерунку, протріть ці частини теплою водою. Цю дивовижну трансформацію можна повторити багато разів.

Яку ляльку відкриєте ви? В асортименті представлено 5 різних образів. Кожна лялька має власний колір очей, шкіри, волосся, ніг та боді. Одягніть ляльку й прикрасьте її аксесуарами, щоб відтворювати різноманітні історії й миттєво змінювати її неймовірні образи. Із аксесуарів в наборі приховані: яскрава перука у вигляді хвостика, спідниця з чорно-білим візерунком, пара туфель і сережки. Після завершення гри їх можна зберігати у тубусі.

Ляльки "Кольорове перевтілення" серії "Монохромні образи" мають спільні особливості - вони одягнені в речі з контрастними візерунками та яскравими кольорами. Ляльки виглядають стильно завдяки поєднанню неонових і чорно-білих відтінків, барвистим зачіскам та ніжкам, а також різнокольоровій додатковій перуці у вигляді хвостика.

Це чудовий подарунок для дітей від 3 до 7 років. Ляльок можна колекціонувати, щоб поєднувати аксесуари та розширювати можливості для ігор! Ляльки не можуть стояти без підтримки. Кольори та зовнішній вигляд можуть відрізнятися.

810 грн
899 грн
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
  • Самовывоз из магазина — бесплатно 
  • Новой почтой по Украине  — согласно тарифов НП
  • Курьером к двери по Ужгороду — бесплатно

Подробнее о доставке

  • Наличными при получении.
  • Кредитной картой в privat24, LiqPay.
  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.

 

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Наверх